Voordelen van voordelig adverteren op Marktplaats

Marktplaats is een van Nederlands meest bekende advertentieportals en wordt dan ook goed bekeken, door zowel particulieren als bedrijven. Per maand heeft het platform ruim acht miljoen koopgerichte bezoekers. Hiervan is 40% op zoek naar nieuwe items, 60% naar gebruikt goed.
 
Vindbaarheid
Naast de bekendheid van Markplaats in de Nederlandse markt worden de advertenties ook goed geïndexeerd door Google. Een aantal advertenties met een goede titel, omschrijving en je bedrijfsgegevens kunnen je vindbaarheid verbeteren. Hier werken wij zelf ook aan wanneer wij voor klanten een nieuwe website opleveren bijvoorbeeld. Daarnaast plaats je met een FULL-abonnement van 123Machine automatisch je advertenties door op YouTube, een kanaal dat nog niet vaak gebruikt wordt maar zeker de vindbaarheid in Google versterkt, YouTube is immers van Google.
 
Prijzen
Wat ons opvalt is dat middelgrote machineverkopers zich in eerste instantie willen richten op de Nederlandse markt en later pas kijken naar internationalisatie. Daarom kiezen zij om te adverteren op Marktplaats en nog niet direct op internationale portals. Speciaal voor deze doelgroep hebben wij ook een Marktplaats-abonnement beschikbaar. Deze kost € 49,- per maand en daarmee plaats je je advertenties enkel door op dit portal. Het grote voordeel: een Marktplaats advertentie via 123Machine kost maar €7,95 in plaats van € 25,- via Markplaats zelf. Dit levert je bij het plaatsen van maar drie machines al een financieel voordeel op. Hoe meer machines je plaatst, hoe groter het voordeel wordt.
 

Daarnaast zijn de bekende Marktplaats promoties beschikbaar in 123Machine. Je kunt een advertentie omhoog plaatsen voor €1,75 of er een Topadvertentie van maken voor €17,50. Met een Topadvertentie sta je gedurende zeven dagen regelmatig bovenaan de rubriek die jij hebt gekozen. Daarnaast blijft je advertentie in de reguliere lijst tussen de andere advertenties staan.
 
Vraag vrijblijvend extra informatie aan over het Markplaats- of FULL-abonnement waarbij je op een onbeperkt aantal portals kunt adverteren. We helpen je graag om je online zichtbaarheid te verbeteren.

info@123machine.nl