Via 123Machine objecten delen op Facebook en WhatsApp

Nieuw en uniek in 123Machine, je kunt nu individuele objecten delen op je eigen Facebook of bedrijfspagina. Daarnaast kun je op de mobiele versie een object gemakkelijk doorsturen via WhatsApp.
 
Vanuit je actuele objecten kun je door middel van de blauwe pijl een object delen. Klik hierop en je kunt kiezen om deze op Facebook of WhatsApp te delen. Via 123Machine is het mogelijk je voorraad automatisch op YouTube te plaatsen, dit is een gratis service. Als je hier gebruik van maakt kun je die video ook op je Facebook plaatsen. In het scherm waar je na het klikken in komt kun je kiezen om deze te delen als jezelf, of op je bedrijfspagina. Ideaal om een aantal objecten extra onder de aandacht te brengen.

Op de mobiele versie van de voorraadmodule kun je objecten snel via WhatsApp delen. Erg makkelijk als je met een geïnteresseerde klant spreekt en je vergelijkbare voorraad wil delen. Met een druk op de knop heeft hij je objecten in zijn app. Binnen de voorraadmodule van 123Machine is dit geheel gratis te gebruiken. Het delen van de URL op Facebook of WhatsApp werkt alleen als je een website van 123Machine hebt, dan deel je direct de URL van de website. Zo niet, dan kun je bij het aanmaken van een advertentie een 'Directe URL' invoeren (die van het object op jouw eigen site) en dan wordt die gebruikt.
 

Hier voer je bij het aanmaken (of wijzigen) van een advertentie de URL van het object in als je een eigen website gebruikt. Dan wordt deze link gebruikt bij het plaatsen van het object op Facebook of WhatsApp.