Mogelijkheden van adverteren op Facebook

Adverteren op de portals en je eigen website als machinehandelaar, maar nu ook op Facebook? Hoe dat precies werkt leren we in dit blog. Er zijn verschillende manieren om je machines onder de aandacht te brengen op Facebook. Het grote voordeel is dat die manieren gaan over het instellen van je doelgroep. Want wie wil je bereiken?

De verschillende manieren:
      1.Mogelijkheid om complete voorraad te vertonen op Facebook
      2.Vanuit de voorraadlijst op 123Machine direct een item posten op je tijdlijn
      3.Vanuit de voorraadlijst op 123Machine direct een video van je object posten op je tijdlijn
      4.Reeds bestaande klanten een advertentie vertonen op Facebook
      5.Retargeting. Dit houdt in dat leads die al een specifieke machine op je website hebben bekeken, deze nogmaals zien op hun eigen Facebook tijdlijn. Iemand die bijvoorbeeld via een portal al op je eigen website heeft doorgeklikt (interesse is hoog) komt zo nogmaals met die specifieke machine en je bedrijf in contact.
 
In dit blog leggen we de eerste manier uit. Vanuit de voorraadmodule van 123Machine kun je net zoals je adverteert op verschillende portals, je advertenties makkelijk doorplaatsen op Facebook. Wij koppelen dan je bedrijfspagina aan je advertenties, of we maken een Facebookpagina voor je aan. Wanneer je een update uitvoert wordt dit ook direct op Facebook aangepast. Hieronder zie je hoe je voorraadlijst vertoond wordt.
 

Objecten worden getoond met specificaties die je invult. Het voordeel hiervan is dat de Facebookgebruiker makkelijk met je voorraad in contact komt, zonder een andere pagina open te klikken. Daarnaast staan al je advertenties weer een keer extra online wat voor een betere vindbaarheid in Google zorgt. We helpen je graag deze module te installeren en vragen hier € 9,95 per maand voor. Laat het ons weten als we je kunnen adviseren.
 

0413 – 763710 | info@123machine.nl