Een succesvolle website voor truck- en machinehandelaren

Succesvolle verkoop begint met een professionele en gebruiksvriendelijke website en aanbod dat goed vindbaar is via zoekmachines zoals Google. 123Machine helpt u om zo'n website te realiseren.

Het team van 123Machine is goed thuis in de machinehandel: we weten hoe potentiële kopers zoeken op internet en hoe je daar het beste op kunt inspelen. Vanuit die kennis ontwikkelen we een website voor u die goed vindbaar is en waarop kopers gemakkelijk hun weg vinden. Al onze software en websites zijn speciaal ontwikkeld voor de machinebranche.
 


Wilt u een nieuwe website?

123Machine bouwt een website in uw huisstijl. Websites worden ook steeds vaker geraadpleegd met mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. 123Machine zorgt dat uw website op al deze apparaten goed weergegeven wordt.

Als u daarbij kiest voor de 123Machine voorraadmodule heeft u een mooi en compleet systeem. Dit is een alles-in-één-systeem speciaal ontwikkeld voor de verkoop van machines. Het is gemakkelijk te beheren: één druk op de knop en uw advertentie wordt op alle portals geadverteerd.

Bent u nog tevreden over uw huidige website? Wij kunnen ook het bestaande ontwerp van uw website overnemen en integreren de 123Machine voorraadmodule. Hierdoor kunt u gemakkelijk advertenties toevoegen die worden geplaatst op de advertentieportals en uw eigen website.
 

Websites bouwen

Voor het bouwen van een website hebben wij drie verschillende pakketten beschikbaar. De standaard template websites zijn speciaal ontwikkeld voor de machinebranche en werken prima om online zichtbaar te zijn en je advertenties duidelijk te adverteren. Wil je een meer unieke website, met meer specificaties dan kunnen wij ook een website speciaal voor jouw bedrijf bouwen. Voor het hosten van de website rekenen wij € 30,- per maand. We adviseren je vrijblijvend over de mogelijkheden. Hieronder zijn onze drie pakketten beschreven.


Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Veel mensen zoeken online via zoekmachines zoals Google. Een goede vindbaarheid via deze zoekmachines is allesbepalend voor het succes van uw website. 123Machine kan de vindbaarheid van uw website verbeteren binnen de gratis zoekresultaten van zoekmachines. Ook zorgen we voor een responsive design, zodat uw website op zowel desktop, tablet en mobiel goed weergegeven wordt.

De kunst van een goede website is dat bezoekers ook actie ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan het opvragen van uw telefoonnummer, een offerte aanvragen of onderdelen bestellen. 123Machine zorgt ervoor dat uw website meer actie genereert. Door een juist design worden bezoekers getriggerd bepaalde acties te ondernemen. Zo kunt u gemakkelijk emailadressen verzamelen en een eigen database opbouwen.
 


Google AdWords-campagne

Wij streven ernaar bezoekers uit uw doelgroep naar uw website te krijgen. De belangrijkste reden is om meer relevante bezoekers op uw website te genereren. Google AdWords is het advertentieprogramma waarmee u uw advertenties in Google kunt laten verschijnen in de lijst met 'gesponsorde advertenties'. U adverteert op zoekwoorden, ook wel keywords genoemd. Dit zijn woorden of woordcombinaties die de gebruikers van Google intypen om iets te zoeken. Zodra een gebruiker van Google een zoekwoord intypt waar u op adverteert, wordt uw advertentie getoond. Google AdWords is dus erg effectief omdat het doelgericht is. U bepaalt van te voren zelf het budget. Google Analytics zorgt er op haar beurt weer voor dat uw campagnes meetbaar zijn. Het gedrag van uw bezoekers is automatisch geanalyseerd in tabellen en grafieken die gemakkelijk te lezen zijn.
 


Responsive design

Wanneer u klaar bent voor de toekomst dan zorgt u ervoor dat uw website optimaal getoond wordt op een mobiel apparaat. Het automatisch aanpassen van uw websites op verschillende devices heet responsive webdesign. Waar voorheen iedereen achter een vaste computer het internet bezocht, zijn nu de tablet en de mobiele telefoon daaraan toegevoegd. Met een website van 123Machine loopt u geen potentiele klanten meer mis. Uw mobiele website is vanzelfsprekend zeer gebruiksvriendelijk en u bedient de stijgende groep mobiele internetters.


 


Wilt u meer informatie? U kunt ons direct bereiken op 024 350 0620 of stuur een e-mail naar info@123machine.nl.