Hoe werkt het?
Met de software van 123Machine kunt u vanuit één overzichtelijk scherm uw aanbod invoeren en beheren. Elke advertentie wordt automatisch doorgeplaatst naar aanbodwebsites van uw keuze. Daarbij kunt u kiezen uit 40+ advertentiewebsites, waaronder Marktplaats, Mascus en Trucks.nl.
 
Op een eenvoudig invulscherm kunt u uw aanbod tot in detail beschrijven met behulp van meer dan 400 optionele specificaties. Zo zien uw advertenties er altijd professioneel uit en bieden ze precies de juiste informatie. Ook kunt u een onbeperkt aantal foto's toevoegen. U maakt gebruik van de 123Machine software in de vorm van een abonnement tegen een vast maandelijks tarief.


 

Internationaal adverteren
123Machine doet al jaren zaken in de machinebranche, zowel nationaal als internationaal. We weten dus wat er speelt en waar wereldwijd interessante afzetmogelijkheden zijn. We adviseren u graag over mogelijke markten voor uw machines en zorgen ervoor dat uw aanbod daar gevonden wordt. Zo hebben wij koppelingen naar het Belgische Kapaza en het Duitse mobile.de. 

Advertentiemogelijkheden

Advertentiemogelijkheden
De koppelingen zijn naar keuze in te richten. Bedenk welke relevante koppelingen u kan gebruiken en sluit enkel betaalde abonnementen af die voor uw bedrijf werken. Wij adviseren hier natuurlijk graag bij. Gratis koppelingen regelen wij voor u en staan automatisch aan. Zo wordt er bijvoorbeeld van de foto’s van iedere advertentie automatisch een YouTube video gemaakt. Dit vergroot de zichtbaarheid in Google en kost u niets.

Verschillende betaalde portals kunt u ook via ons afsluiten. Wij kunnen hier een scherpe prijs bieden. Bijvoorbeeld voor een Marktplaats advertentie betaalt u via 123Machine maar €9,43 in plaats van €25,- via Marktplaats.


Gratis portals

2dehands.nlMachinetrackMarktnetSpeurders.nl
2dehands.beTweedehands.netYouTube


Betaalde portals

AgriTraderEurope CamionsMobile.deTruck1.eu
AgriAffaires.nlExpressz.huPartworld.euTrucks.nl
AssetTradex.co.ukExportwagen.euPlanet TrucksTrucksale.ru
Auto- en transportwereldFacebookSupraliftTruckTrader.ru
Autoline.infoForklift-internationalTabor24.plVia-Mobilis
Automobile.frMachineryParkTradusW-equipment.com
AutoScout24 TrucksMachineryZoneTraktorpool.deWerktuigen.nl
Equipmentworld.euMarktplaatsTraktorpool.nl
Europa vr.wagensMascusTruck & Plant Sales Online