Over 123Machine

Achter de naam 123Machine vindt u een professioneel team van webbouwers, programmeurs en marketingdeskundigen. We delen een passie voor machines en trucks en de kunst van het wereldwijd verkopen via internet.We hebben alle disciplines in eigen huis en kunnen snel schakelen om u optimaal van dienst te zijn. Samen zorgen we ervoor dat uw online verkoop leidt tot beter resultaat.

Het team van 123Machine is goed thuis in de machine- en truckhandel: we ondersteunen al jaren diverse machine- en truckhandelaren en dealers. We zijn dan ook niet zómaar internetdeskundigen, maar meer ervaringsdeskundigen: gespecialiseerd in de online handel in machines, trucks en materieel.

We zijn een relatief jong, compact team. Groeiend, maar overzichtelijk, zodat u kunt (blijven) rekenen op korte lijnen, daadkracht en persoonlijk contact. Zo bouwen we samen met u aan professionalisering van de online machinehandel.Wat bieden we?
123Machine kan u op verschillende manieren ondersteunen, variërend van een eenmalige opdracht of advies tot begeleiding gedurende langere tijd. In alle gevallen gaan we eerst in gesprek om te ontdekken wat uw wensen zijn. Vervolgens doen we u een passend voorstel.

Doel is om uw verkoop zó te regelen dat u er zelf mee uit de voeten kunt. Met als resultaat: een effectieve website, eenvoudig adverteren en meer views.

 

Lees meer over:

- Doorplaatsen van advertenties

- Websites voor truck- en machineverkopers

 

Wilt u meer informatie? U kunt ons direct bereiken op 31(0)24- 3500620 of stuur een e-mail naar info@123machine.nl.