Eindejaarsschoonmaak

Je doet er waarschijnlijk alles aan om de machinevoorraad er tot in de puntjes verzorgd uit te laten zien. Machines worden schoongemaakt, de modderresten verwijderd en versleten delen worden vervangen. Daarnaast zijn je systemen en processen in orde. Maar haal je net zo vaak de bezem door de website heen? Hoe actueel is eigenlijk de informatie die erop te vinden is? Omdat steeds meer klanten zich online oriënteren, is het belangrijk dat ook je site verzorgd is en blijft. Als je online net zo overzichtelijk en informatief bent als dagelijks in het bedrijf, dan weten bezoekers je goed te vinden en blijven zij ook daar - online - graag hangen. Onze ervaringen in de dagelijkse contacten die wij met onze klanten hebben, zijn vaak anders.


Omdat klanten bij het kopen van een machine voor een belangrijke beslissing staan, doen zij uitgebreid onderzoek voordat zij tot aankoop overgaan. Eén van hun belangrijkste informatiebronnen daarbij is het internet. Kunnen zij jouw bedrijf online vinden en is de informatie op de website actueel? Wees je ervan bewust dat bezoekers snel afhaken als de site onoverzichtelijk is, heel traag laadt, wanneer links niet werken of de tekst vol spelfouten staat. Zorg er daarom voor dat de website actuele informatie in een logische opbouw bevat en dat mensen in een muisklik bij je contactgegevens komen. Vervang regelmatig foto's van machines die al langer op voorraad staan. De winter komt er aan? Zorg dat de 'lentefoto's' vervangen worden. Een goede site is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en up-to-date. Je website is je digitale showroom dus maak ook daar regelmatig de boel schoon.
 
Maak er een uurtje de tijd voor. Doorloop bovenstaande vragen eens. Maar waarschijnlijk liggen je prioriteiten ergens anders binnen het bedrijf, daarom nemen wij dit werk graag uit handen. Middels een quickscan en nulmeting kijken wij geheel vrijblijvend hoe je bedrijf, of beter gezegd, hoe je handelswebsite ervoor staat.

Kort samengevat zijn hier nog wat tips:
* Worden de machines goed beschreven?
* Is er een eenduidige opbouw in de beschrijving van machines?
* Toon je de contactgegevens direct op de homepage, bij de machines en binnen een muisklik?
* Hoe wordt de website getoond op een mobiele telefoon?
 
Heb je nog vragen? Neem contact op met ons kantoor via 0413 - 763710 of email niels@123machine.nl.