www.forklift.de

www.forklift.de
Op de site www.forklift.de vindt u de grootste Duitse tweedehands voertuigenmarkt voor onder andere heftrucks, bouwapparaten, reinigingsapparatuur en machines. De Duitse site www.forklift.de is bedoeld voor zowel professionals als particulieren. Op www.forklift.de worden tweedehands apparaten aangeboden en verkocht. Ook worden nieuwe apparaten op www.forklift.de aangeboden en is het mogelijk om apparaten, gereedschap of machines te huren. Op www.forklift.de vindt u altijd de nieuwste advertenties overzichtelijk op een rijtje.

Hoe adverteren op www.forklift.de
Het heeft een groot voordeel om op de Duitse site www.forklift.de te adverteren met uw gebruikte apparaten en werktuigen. Behalve dat uw bereik groter wordt, hebt u zelf ook meer kans om via www.forklift.de gebruikte machines te vinden die volledig naar uw wens zijn. Adverteren op www.forklift.de is eenvoudiger dan u denkt. Wanneer u adverteert op 123machines met uw tweedehands werktuigen en machines, zorgen wij ervoor dat u gratis wordt doorgeplaatst naar www.forklift.de.

Voordelen
Behalve dat aanmelding bij www.forklift.de heel gemakkelijk gaat, biedt het u ook veel voordelen. Zonder veel moeite heeft u via www.forklift.de een veel groter bereik dan dat u alleen in Nederland adverteert. U hoeft zich maar één keer aan te melden bij 123machines. Al uw foto´s van gebruikte machines en apparaten worden automatisch doorgestuurd naar www.forklift.nl, met daaronder uw contactgegevens vermeld. En wilt u iets veranderen in de advertentie, zoals de prijs? Dan heeft dat geen gevolgen voor de advertentie op www.forklift.de, want veranderingen worden meteen aangepast op www.forklift.de.

Automatische koppeling
Wanneer u zelf een website heeft en hierop adverteert met gebruikte apparaten en machines, dan wilt u misschien een groter bereik. Vaak is het moeilijk om bijvoorbeeld in Duitsland een Nederlandse website te promoten. Daarom kunnen wij voor u een koppeling bouwen, waardoor er op www.forklift.de een link komt te staan naar uw website. Zo hebben wij circa 20 sites tot onze beschikking, waarop wij een dergelijke koppeling kunnen maken. Uw kansen op de internationale markt worden niet alleen groter, ook uw omzet krijgt zo kans om flink te groeien. Naast www.forklift.de kunnen wij dit onder andere ook koppelen aan mascus, marktplaats, bauportal, trucks en mobile.