www.assettrader.com

www.assettrader.com
Zoekt u een tweedehands machine of werktuig? Of heeft u een gebruikt werktuig of machine in de aanbieding, maar wilt u een groter bereik? Kies dan voor www.assettrader.com. Deze Engelse site heeft een internationaal bereik. Via www.assettrader.com komt u in aanraking met klanten over de hele wereld. Ook kunt u via www.assettrader.com zelf op zoek naar een tweedehands machine of werktuig naar wens. Bovendien staan er op www.assettrader.com weer andere sites, waarop u uw geluk kunt beproeven.

Hoe op www.assettrader.com
Wanneer u denkt dat het een hele klus is om op www.assettrader.com te komen, dan heeft u het mis. Wanneer u met uw tweedehands werktuig of machine adverteert op 123machines, zorgen wij er voor dat u gratis wordt doorgeplaatst op www.assettrader.com. Het enige wat u moet doen is uw tweedehands machines eenvoudig plaatsen op 123machines. Zelfs foto´s en uw contactgegevens worden automatisch overgenomen op www.assettrader.com. En wanneer u iets wijzigt in uw advertentie zoals de prijs, dan wordt dit aangepast op www.assettrader.com.

Groter bereik
Doorlinken naar andere sites levert altijd een groter bereik op. Daarom is het beslist de moeite waard om gratis doorgeplaatst te worden naar www.assettrader.com. Mogelijke klanten kunnen direct met u in contact komen, omdat op www.assettrader.com uw contactgegevens onder de foto van uw gebruikte werktuig of machine komen te staan. En wanneer u zelf interesse hebt in de tweedehands machine van een adverteerder op www.assettrader.com, weet u ook meteen wie die persoon is en hoe u contact met hem kunt krijgen.

Koppeling
Heeft u een eigen website waarop u gebruikte machines en werktuigen verkoopt? Wanneer u interesse hebt in een grotere markt, dan is het mogelijk dat er een koppeling wordt gemaakt naar www.assettrader.com. Wij zijn er in gespecialiseerd om deze koppeling tussen uw website en de voorraadmodule van onder andere assettrader.com te bouwen. Het is ook mogelijk om deze koppeling op circa 20 andere websites te bouwen, zoals Marktplaats, mascus, trucks, mobile en bauportal.