www.Machinerypark.de

www.machinerypark.com
Op www.machinerypark.com vindt u alle vakinformatie op het gebied van de bouw. Ook online-diensten met betrekking tot de bouw vindt u op de Duitse site www.bauportal.nl. Behalve alles over bouwprijzen en –kosten, bouwstoffen en –producten, vindt u ook alle mogelijke bouwvoertuigen die tweedehands worden aangeboden op www.machinerypark.com. Zoekt u zelf tweedehands werktuigen of wilt u een gebruikt werktuig verkopen? Dat kan op een simpele manier op www.machinerypark.com. Zo vergroot u in één klap uw kansen en bent u meteen ook bereikbaar voor de Duitse markt.

Eenvoudig
Denkt u dat het moeilijk is om te adverteren met gebruikte machines en werktuigen op www.machinerypark.com? Niets is minder waar. U kunt zichzelf heel eenvoudig aanmelden op www.machinerypark.com. Wanneer u adverteert op 123machines, zorgen wij er voor dat u gratis wordt doorgeplaatst op de Duitse site www.bauportal.nl. Daar hoeft u verder niets voor te doen. U voert slechts één keer uw gebruikte machine of werktuig in en automatisch volgt er een aanmelding op www.machinerypark.com.

Snelle verandering
Wanneer u foto's van uw werktuig of gebruikte machine op 123machines plaatst, wordt deze automatisch doorgevoerd op www.machinerypark.com. Een mogelijke klant kan meteen contact met u opnemen, omdat uw contactgegevens aan www.machinerypark.com zijn doorgegeven. En wanneer u bijvoorbeeld de prijs of een ander onderdeel van uw advertentie wijzigt, dan wordt dat ook automatisch doorgevoerd op www.machinerypark.com.

Koppeling
Heeft u een eigen website met onder andere verkoop van gebruikte werktuigen en machines voor de bouw? Wilt u meer bereik en ook op het Duitse web gevonden worden? Dat is op eenvoudige wijze mogelijk door een koppeling die wij voor u bouwen tussen uw website en die van www.machinerypark.com. Zo worden u advertenties ook in Duitsland gelezen en maakt u meer kans op klandizie via www.machinerypark.com.

Zoekoptie
Op www.machinerypark.com kan er op een gemakkelijke manier gezocht worden naar informatie en tweedehands machines en werktuigen. Op alfabetische volgorde kunt u een zoekoptie aanklikken waarna er vervolgens een menu verschijnt, waaruit u kunt kiezen. Met behulp van dit dynamisch zoeksysteem van www.machinerypark.com heeft u in een mum van tijd de informatie die u zoekt.