www.tractorpool.nl

www.tractorpool.nl
Zoekt u een tweedehands landbouwmachine of hebt u er één in de aanbieding? Dan is www.tractorpool.nl voor u aan te raden. Op www.tractorpool.nl vindt u online op een eenvoudige manier verschiillende gebruikte landbouwmachines. Op www.tractorpool.nl kunt u zoeken naar een landbouwmachine, maar u kunt ze ook zelf aanbieden. Het is bovendien mogelijk om gebruikte machines en de prijzen op www.tractorpool.nl met elkaar te vergelijken.

Eenvoudig aanmelden
U kunt zich heel eenvoudig aanmelden op www.tractorpool.nl. Wanneer u adverteert op 123machine, kunnen wij u gratis doorplaatsen naar www.tractorpool.nl. Daar hoeft u zelf niet zoveel voor te doen. U hoeft maar één keer alle gegevens van uw gebruikte landbouwwerktuig in te voeren. Wanneer u adverteert met een foto, wordt deze meteen overgenomen op www.tractorpool.nl. Op deze manier heeft u meteen een groter bereik, waardoor u gegarandeerd sneller uw landbouwwerktuig verkoopt.

Aanpassingen
Heeft u een aanpassing in uw advertentie? Wilt u bijvoorbeeld de prijs veranderen of een andere foto toevoegen? Dat is geen enkel probleem, want elke verandering voeren wij automatisch door op www.tractorpool.nl. Daardoor blijft uw advertentie up-to-date en weten klanten u op www.tractorpool.nl gemakkelijk te vinden. Door www.tractorpool.nl heeft u snel contact met een klant of aanbieder, omdat adres- en telefoongegevens meteen op www.tractorpool.nl getoond worden.

Groot bereik
Wilt u een nog groter bereik dan alleen www.tractorpool.nl? Daar kunnen wij voor zorgen. Wanneer u op 123machines adverteert, kunnen wij uw gegevens ook linken aan andere sites zoals marktplaats, trucks, mobile, bauportal, agritrader en mascus. In totaal hebben wij zo'n 20 sites voor u in de aanbieding. Daarnaast is het ook mogelijk om via uw eigen website op eenvoudige wijze te adverteren op www.tractorpool.nl. Wij hebben de mogelijkheid om een koppeling tussen uw website en onze voorraadmodule te bouwen, waardoor u automatisch adverteert op www.tractorpool.nl.

Divers aanbod
Op www.tractorpool.nl vindt u een divers aanbod. Van tweedehands oogstmachines tot grondbewerkingmachines en van mesttechnieksystemen tot aan gewasbeschermingmaterieel. U bepaalt zelf hoe u op www.tractorpool.nl zoekt of hoe u te vinden bent. Op www.tractorpool.nl kan namelijk gezocht worden op fabrikant, soort en type machine, bouwjaar en prijs.