www.werktuigen.nl

www.werktuigen.nl

Snel op zoek naar allerhande werktuigen voor professioneel of privégebruik? Op www.werktuigen.nl vindt u een diversiteit en veelzijdigheid aan professionele tweedehands machines, werktuigen en gereedschappen. Of wilt u uw gebruikte werktuigen verkopen? Wanneer u adverteert op 123machines, kunt u gratis worden doorgekoppeld naar www.werktuigen.nl. Daarmee vergroot u de kans om werktuigen te verkopen, want door www.werktuigen.nl krijgt u er een nieuw publiek bij. Bovendien kunt u zelfs via www.werktuigen.nl uw gestolen werktuigen met foto en al opgeven waardoor u hopelijk snel kunt achterhalen waar uw machine of gereedschap gebleven is.

Online marktplaats
www.werktuigen.nl is een online marktplaats voor professionele machines en gereedschap. U kunt eenvoudig uw werktuigen plaatsen op www.werktuigen.nl doordat uw advertentie op 123machines automatisch en gratis door ons wordt doorgekoppeld. Ook foto´s worden op www.werktuigen.nl overgenomen, zodat nieuwe klanten meteen zien wat u te koop heeft. Wilt u de prijs wijzigen of gegevens veranderen? Dat is geen probleem. Wij zorgen er probleemloos voor dat alle veranderingen ook meteen op www.werktuigen.nl worden doorgevoerd.

Groot gemak
Adverteren op 123machines levert een groot gemak voor op, want door de koppeling van uw advertentie naar www.werktuigen.nl krijgt u een groter bereik. Het enige wat u hoeft te doen is het eenmalig invoeren van uw advertentie en specificeren om wat voor werktuig het gaat qua merk en status. Vervolgens wordt de advertentie door ons gekoppeld aan www.werktuigen.nl.

Meer sites
Door middel van het automatisch inlezen van tweedehands machines, maken wij het voor u mogelijk dat er meteen een koppeling wordt gemaakt van 123machines naar www.werktuigen.nl. Daarnaast is het ook mogelijk dat u in een oogwenk met uw advertentie op verschillende andere sites komt te staan zoals marktplaats, trucks, mobile, bauportal en mascus. Hoe meer sites, hoe groter de kans van slagen.

Rubrieken
Op www.werktuigen.nl kunt u zoeken in verschillende rubrieken. Behalve dat er op www.werktuigen.nl gebruikte machines worden aangeboden uit de transporttechniek en agrarische sector, worden er op www.werktuigen.nl ook tweedehands bouwmachines, hoogwerkers en hijswerktuigen aangeboden. Daarnaast vindt u op www.werktuigen.nl een diversiteit aan compressoren, pompen en gereedschappen.