www.mascus.nl

www.Mascus.nl
Bent u op zoek naar tweedehands landbouwmachines of heeft u zelf een landbouwmachine in de aanbieding? Behalve op deze site, kunnen uw machines ook gratis doorgeplaatst worden naar www.mascus.nl. Op www.mascus.nl vindt u voornamelijk landbouwmachines in alle soorten en maten en aanverwante artikelen en accessoires. Het adverteren op www.mascus.nl levert u veel voordelen op. Eén van de belangrijkste is wel dat u in één klap een groter bereik hebt door www.mascus.nl en daardoor meer kans op klandizie.

Eenvoudige plaatsing
Alle landbouwmachines kunt u eenvoudig op www.mascus.nl plaatsen. Via de voorraadmodule van 123machine, kunt u een landbouwmachine perfect specificeren, waarna u automatisch ook op www.mascus.nl adverteert. Een groot gemak, want al uw foto´s, prijzen en omschrijvingen worden automatisch overgenomen en geplaatst op www.mascus.nl. Wanneer u de prijs of andere gegevens op uw advertentie aanpast, veranderen deze gegevens automatisch ook op www.mascus.nl. Het is toch enorm gemakkelijk, om met één invoering meteen op diverse sites te staan waarmee u een groter bereik heeft en daardoor meer kans op verkoop?

Adverteren op www.mascus.nl
Heeft u zelf een goede website, maar wilt u toch op eenvoudige wijze met uw machines op www.mascus.nl adverteren? Hiervoor kunnen wij een koppeling tussen uw website en onze voorraadmodule bouwen. Zodoende adverteert u automatisch met al uw tweedehands landbouwmachines op www.mascus.nl. Daarnaast kunt u ook nog adverteren op marktplaats, trucks, mobile, bauportal en nog circa 20 andere websites. Daardoor heeft u nóg meer kans op de landbouwmachine van uw dromen, omdat u via www.mascus.nl meer keuze heeft.

Divers aanbod
Zowel op deze site als op www.mascus.nl vindt u mooie foto's en allerhande landbouwmachines. U kunt bijvoorbeeld zoeken naar kleine tractors (minder dan 40 pk) tot reuzentractors (meer dan 200 pk) en alles wat daar tussen zit. Maar ook maaidorsers, bemestingmachines, grondbewerkingsmachines en rooimachines zijn allemaal op www.mascus.nl terug te vinden. Vooral door de foto´s heeft u meteen een goed beeld van het materiaal en in welke staat het verkeerd.

Handige zoekfunctie
Op www.mascus.nl vindt u door de handige zoekfunctie snel uw ideale tweedehands landbouwwerktuig. Het enige wat u moet doen is het invullen van merknaam, prijs, model en dealerlocatie. Wanneer u een ideaal werktuig gevonden heeft, kunt u direct zelf contact opnemen met de aanbieder. Want op www.mascus.nl vindt u niet alleen de foto´s maar ook de adresgegevens van de aanbieders. Vertel er wel even bij dat u via www.mascus.nl aan alle gegevens bent gekomen.