Waarom machines of vrachtwagen op marktplaats adverteren?

 

Hoe belangrijk is Marktplaats? 

Marktplaats is niet alleen meer een plek waar consumenten tweedehands spullen kunnen (ver)kopen. Ook u als bedrijf kunt uw omzet verhogen door gebruik te maken van Marktplaats. Iedere dag bezoeken 1,3 miljoen mensen de website van Marktplaats. MKB-ers halen zo'n 6-11% van hun omzet uit activiteiten op Marktplaats. Een ideaal kanaal dus om op te adverteren! Voordelen adverteren op Marktplaats:

  • Google indexeert Marktplaats snel, hierdoor worden uw advertenties snel gevonden in Google
  • Bedrijfsnamen worden goed en snel door Google gevonden
  • Veel zakelijke kopers uit binnen- en buitenland

Tips: beschrijf uw object zo uitgebreid mogelijk, geef de juiste zoekwoorden mee en plaats kwalitatief goede foto's.Via de voorraadmodule van 123Machine kunt u uw object perfect specificeren waarna u deze (automatisch) op www.marktplaats.nl adverteert. Een groot gemak, want al uw foto's, prijzen en omschrijvingen worden automatisch overgenomen en geplaatst. Past u de prijs of andere gegevens aan dan veranderen deze ook automatisch op Marktplaats. 

Voor slechts € 7,95 per advertentie voor machines en slechts € 8,25 voor vrachtwagens bent u vaak meer dan 50% goedkoper uit dan het standaard tarief van Marktplaats.