Direct vanuit de machinelijst offertes, proforma of facturen versturen

Een factuur maken, printen en versturen kost tijd. Dit kan makkelijker met de verkoop- en administratiemodule van 123Machine. In 2 stappen maakt u in de voorraadmodule een offerte of een proforma en met 1 muisklik zet u deze om naar een factuur. Ook paklijsten en vrachtbrieven behoren tot de mogelijkheden. Dit alles in uw eigen huisstijl met uw eigen contacten en in verschillende talen. Naast tijdsbesparing levert digitaal factureren ook een kostenbesparing op. De kosten voor papier, inkt, envelop en een postzegel worden hiermee bespaard. Digtaal factureren met onze module levert minder fouten op doordat de gegevens van de gekozen verkochte machine 1-op-1 worden overgenomen. 

Kosten
Voor het gebruik van deze module vragen wij € 25,- per maand. U kunt dan een onbeperkt aantal documenten genereren. De facturen worden verstuurd met het keurmerk e-facturen waarmee we aangeven dat we ons houden aan een aantal principes dat een essentiële rol speelt bij een duurzame adoptie van e-factureren.
 

Voordelen

- Eenvoudig gegevens invullen

- Vanuit uw mobiel, tablet en computer facturen versturen

- Compleet geïntegreerd met uw machinelijst waardoor gegevens 1-op-1 worden overgenomen

- Opgemaakt in eigen huisstijl


Wilt u meer informatie? Klik hier om uw emailadres achter te laten en wij nemen contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook direct bereiken op 0413-763710.