Eenvoudig uw voorraad per e-mail versturen

U kunt uw potentiele kopers op diverse manieren bereiken. Eén daarvan is het inzetten van e-mailmarketing. E-mailmarketing heeft als doel om nieuwe klanten te werven, bestaande klanten te overtuigen om te kopen en tegelijkertijd doet u aan relatiebeheer. U stuurt uw klanten op bepaalde momenten een e-mail met daarin bijvoorbeeld een aanbieding, het laatste nieuws van uw bedrijf of nieuws uit de truck- en machinehandel.
 


E-mailmarketing

Wij gebruiken van het e-mailprogramma Mailchimp. Hiermee kunt u snel en professioneel e-mails versturen. In een paar klikken stuurt u vanuit onze voorraadmodule een in uw eigen huisstijl opgemaakte nieuwsbrief met uw machine(s) naar uw klanten. Daarna kunt u de statistieken op 123Machine bekijken: wie heeft uw nieuwsbrief geopend, in welke landen en hoe vaak zijn de machines aangeklikt.

 


Wie heeft mijn e-mails bekeken?

Door onze naadloze integratie van het programma Mailchimp in ons systeem kunt u eenvoudig en snel uw ingeschreven personen beheren en kijken wie uw nieuwsbrieven geopend hebben.

Geen email adressen van uw klanten? Regelmatig krijgen wij van klanten te horen dat ze nog geen eigen database hebben opgebouwd. Dit is geen probleem. De meeste mensen werken met outlook op hun computer. Van daaruit kunnen wij een dump naar Excel maken van alle verzonden en ontvangen e-mails. Hier kunt u vervolgens de adressen uit selecteren die u wilt gaan gebruiken. Onze ervaring is dat de meeste mensen dan al snel 1.000 tot 2.000 adressen verzamelen. 

 Voordelen


* Snel en eenvoudig in contact met uw klanten.
 
* Vanuit uw mobiel, tablet en computer nieuwsbrieven versturen.
 
* Compleet geïntegreerd in uw machinelijst.
 
* In de beheeromgeving van uw machines bekijken wie de mails geopend heeft.